Overheid.

Stel je een scenario voor waarin niet geautoriseerde personen toegang willen krijgen tot zeer beveiligde overheidsgebouwen of gevoelige informatie, zoals bij de inlichtingendiensten. In plaats van traditionele identificatiemethoden, zoals paspoorten of identiteitskaarten, implementeren steeds meer overheden onze aderpatroonherkenning.

Recogtech - Oplossingen voor de overheidssector

“Dankzij de naadloze samensmelting van mijn Rijkspas-badge-ID en de verifiërende match van mijn handpalm met de Palm-ID Pro, wordt dubbele beveiliging een moeiteloze ervaring. En het beste van alles? Mijn biometrische gegevens blijven buiten de Rijkspas-database, wat een extra laag van privacybescherming biedt. De overheid zet met deze innovatie een krachtige stap richting slimmere, efficiëntere veiligheidsprotocollen en een nieuwe standaard voor gegevensbeveiliging.”

Dé oplossing voor de overheid

Hoe werkt dat? Een persoon registreert zich bij de registratiedesk met onze Palm-ID registratie unit en er wordt een scan van het aderpatroon van de persoon gemaakt die direct versleuteld wordt. Deze scan wordt vervolgens opgeslagen in een beveiligde database die alleen toegankelijk is voor geautoriseerde overheidsfunctionarissen.

Met de Palm-ID Pro in combinatie met de Rijkspas kunt u er absoluut zeker van zijn dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot beveiligde locaties en gevoelige informatie. Ongeautoriseerde toegang behoort tot het verleden, wat de totale beveiliging aanzienlijk versterkt.

Palm ID Pro in actie - Recogtech