Integratie: Genetec.

Over Genetec

Genetec Inc. is een wereldwijd technologiebedrijf dat al meer dan 25 jaar de fysieke beveiligingssector transformeert. Tegenwoordig ontwikkelt het bedrijf oplossingen die zijn ontworpen om de beveiliging, intelligence en activiteiten te verbeteren voor bedrijven, overheden en de communities waarin we leven. Een van Genetec’s vooraanstaande producten, Security Center, is een open-architectuurplatform dat IP-gebaseerde videobewaking, toegangscontrole, automatische kentekenherkenning (ALPR), communicatie en analyse verenigt, oftewel een geünificeerd platform. Genetec, opgericht in 1997 en met het hoofdkantoor in Montreal, Canada, bedient zijn klanten via een uitgebreid netwerk van gecertificeerde Channel Partners en consultants in meer dan 159 landen. 

Integratie Genetec - Recogtech

Palmherkenningstechnologie als extra beveiligingslaag

De Palm-ID Pro en Palm-ID Card bieden geavanceerde palmherkenningstechnologie, die veilige en snelle verificatie mogelijk maken. Met behulp van de unieke kenmerken van het aderpatroon in de handpalm kunnen met de Palm-ID-producten personen snel, nauwkeurig en betrouwbaar geïdentificeerd worden. Dit reduceert de risico’s op identiteitsfraude en ongeautoriseerde toegang tot faciliteiten tot een minimum.

Naadloze integratie met Genetec Security Center

De certificering garandeert de compatibiliteit en naadloze integratie van de Palm-ID producten met het Genetec™ Security Center. Het stelt organisaties in staat om palmherkenningstechnologie te gebruiken als een extra beveiligingslaag bij toegangscontrole, het managen van identiteiten en het waarborgen van de veiligheid van hun gebouwen en faciliteiten. Ook stelt het organisaties in staat eenvoudig biometrische gegevens vast te leggen en te beheren, toegangsrechten te configureren en gedetailleerde rapporten te genereren via het Genetec Security Center.

We zijn verheugd met de certificering van de Palm-ID Pro en Palm-ID Card, aldus Bob van Keulen, Regional Sales Director Benelux & Nordics bij Genetec Inc. “De palmherkennings-technologie van Recogtech is, voor organisaties die een extra beveiliginglaag wensen, een waardevolle aanvulling op onze oplossingen. We zijn ervan overtuigd, dat onze klanten met deze integratie hun beveiligingsmaatregelen nog verder kunnen versterken.

“De certificering van de Palm-ID Pro en Palm-ID Card door Genetec is een belangrijke gebeurtenis voor ons bedrijf”, aldus Eduard de Knegt, technisch directeur bij Recogtech. “De samenwerking met Genetec stelt ons in staat om organisaties te helpen bij het verder versterken van hun security infrastructuur, en onze geavanceerde biometrische oplossingen aan een breder publiek te presenteren.”

Wereldwijd direct beschikbaar

De Palm-ID Pro en Palm-ID Card zijn per direct beschikbaar via het wereldwijde netwerk van Recogtech en de verkoopkanalen van Genetec. Meer informatie is te vinden op de websites
van
Genetec Inc. en Recogtech