Palm-ID.

Een geavanceerde biometrische sleutelvervanging gebaseerd op basis van aderpatroonherkenning in de handpalm.

De Palm-ID wordt o.a. gebruikt in particuliere woningen, jachten, retail, eenmanszaken en kleine bedrijven.

Palm-ID - Recogtech

Gebruiksvriendelijk

Fraudebestendig

Eenvoudige configuratie

Eén minuut registratie

Elke individuele handpalm heeft unieke aderpatronen die moeiteloos worden gescand door een infraroodcamera. Omdat aders diep onder de huid zitten, in tegenstelling tot aan het oppervlak, biedt de Palm-ID een uitzonderlijk hoog niveau van fraudebestendigheid, dat methoden zoals vingerafdrukherkenning ver overstijgt.

Houd het veilig en eenvoudig met Palm-ID. De database en software van het systeem worden uitsluitend op de controller opgeslagen, waardoor er geen noodzaak is voor extra software- of database-installaties op het bestaande IT- en beveiligingsnetwerk. Bovendien is de controller gescheiden van de scanner en aan de binnenzijde van het gebouw geïnstalleerd, wat de beveiliging optimaliseert. Het systeem kan eenvoudig worden geconfigureerd via de meegeleverde webinterface.

Brochure Palm-ID - Recogtech
Palm-ID - Recogtech
Palm-ID - Recogtech
Palm-ID - Recogtech
Palm-ID - Recogtech

Palm-ID onderdelen

De Palm-ID bestaat uit twee onderdelen: een handpalmscanner en een controller.

De handpalmscanner biedt individuele gebruikers toegang tot ruimtes of data waarvoor zij autorisatie hebben. De scanner registreert het aderpatroon van de aangeboden handpalm, dat als template naar de controller wordt doorgestuurd.

De controller bevat de database waarin de geautoriseerde personen en hun unieke biometrische kenmerken zijn opgeslagen. De controller vergelijkt het aderpatroon van elke gescande handpalm real-time met de versleutelde gegevens in de database. Bij een match wordt een signaal gegeven naar een aan te sluiten relais om de deur aan te sturen deur.

Palm-ID accessoires

Er zijn voor de Palm-ID diverse accessoires beschikbaar. Als accessoire bieden wij een Palm-ID registratiekit. Dit tafelmodel is gemakkelijk te transporteren en u kunt dus op meerdere locaties personen registreren. U legt eenmalig het aderpatroon in de handpalm van de gebruiker vast. Het patroon wordt niet als image opgeslagen maar direct gecodeerd en digitaal opgeslagen als een geregistreerd sjabloon.

Installatie en implementatie

De installatie en implementatie van de Palm-ID wordt uitgevoerd door erkende systeemintegrators en installateurs met de juiste kennis van toegangscontrolesystemen en beveiliging. Wilt u meer informatie of een vaste distributeur worden, neem dan contact met ons op.

Accessoires - Wandhouder Recogtech

Recente artikelen

Superuser-functionaliteit biometrische technologie

Superuser-functionaliteit biometrische technologie

Vanwege de explosieve groei van cybercrime neemt de behoefte aan hogere beveiligingsniveaus de komende jaren enorm toe en dan in het bijzonder de biometrische beveiligingsoplossingen op basis van aderpatroonherkenning.* Ironisch genoeg kan de implementatie daarvan...

Biometrische toegangscontrole en privacy: wat zegt de AVG?

Biometrische toegangscontrole en privacy: wat zegt de AVG?

Sinds 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht en dat is niet onopgemerkt gebleven. Veel organisaties worstelen nog steeds met de interpretatie ervan. Ook op ons eigen vakgebied, biometrische toegangscontrole, heeft de AVG de nodige impact....

FAR en FRR: beveiligingsniveau versus gebruiksgemak

FAR en FRR: beveiligingsniveau versus gebruiksgemak

FAR en FRR. Wie de prestaties van biometrische beveiligingssystemen wil beoordelen of vergelijken, komt niet om deze termen heen. In dit artikel leggen we uit wat FAR en FRR inhouden, hoe ze elkaar beïnvloeden en welke gevolgen ze hebben voor beveiligingsniveau en...