Over ons.

Recogtech heeft zich gespecialiseerd in de fascinerende wereld van aderpatroonherkenning van de hand, en we maken gebruik van de beproefde PalmSecure™ technologie van Fujitsu. Met trots kunnen we stellen dat Recogtech een solide reputatie heeft opgebouwd, zowel nationaal als internationaal, op het gebied van biometrische toegangscontrole.

Bij Recogtech zijn we toegewijd aan het bieden van innovatieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strengste normen. Ontdek hoe we uw beveiligingsbehoeften kunnen vervullen en uw gemoedsrust kunnen vergroten.”

Over ons - Recogtech

Autoriteit op het gebied van biometrische beveiliging

Recogtech was het eerste bedrijf ter wereld dat succesvol Fujitsu’s handpalmlezer, de PalmSecureTM, inzette voor doeltreffende toegangscontrole op basis van handpalm aderpatronen. Recogtech ontwikkelt en produceert zijn producten in Nederland zelf en is al jaren een gevestigde autoriteit op het gebied van biometrische beveiliging.

Bewezen technologie voor kritische gebruikers

Of het nu gaat om toegangscontrole in streng beveiligde faciliteiten, financiële instellingen, overheidsdiensten of gezondheidszorginstellingen, wij begrijpen dat fouten niet worden getolereerd. Daarom hebben we ons gericht op het leveren van een technologische oplossing die precisie en veiligheid combineert. Onze Palm-ID technologie, met een uitzonderlijk lage FAR (False Acceptance Rate) en FRR (False Rejection Rate), biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor kritische gebruikers.

Intersec Award - Recogtech

Winnaar Intersec Award 2024

Op de Intersec Expo in Dubai is de Palm-ID Card van Recogtech bekroond met de onderscheiding ‘Highly Commended’.

Intersec Dubai is een toonaangevende internationale beurs met ruim 1.100 exposanten uit meer dan 60 landen en trekt meer dan 43.000 bezoekers uit de hele wereld. Recogtech won deze prijs in de categorie ‘Outstanding Commercial Security Solutions’. 

Winnaar SSA Award

In 2011 werd Recogtech al beloond met de prestigieuze SSA Award, binnen de categorie ‘Oplossingen voor de Overheid’. Deze erkenning werd uitgereikt tijdens de gerenommeerde SSA-beurs (Safety & Security Amsterdam), het vooraanstaande Nederlandse evenement voor beveiliging en veiligheid. Sinds haar prille begin heeft Recogtech consequent uitgeblonken als een gezaghebbende speler op het gebied van biometrische beveiliging.

Daarnaast heeft de Kamer van Koophandel (KvK) Recogtech benoemd tot een van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Deze dubbele erkenning weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan baanbrekende innovatie en hoogwaardige oplossingen in de wereld van biometrische technologie. Bij Recogtech streven we er voortdurend naar om de norm te stellen en een voortrekkersrol te vervullen in de sector, waarbij we voortbouwen op onze rijke geschiedenis van prestaties en innovatie.

Over Recogtech - Recogtech