Palm-ID Pro.

Toegangscontrole op basis van aderpatroonherkenning in de handpalm volledig geïntegreerd met de meeste toegangscontrolesystemen en deurcontrollers.

De Palm-ID Pro wordt veel gebruikt
binnen justitie, overheid, laboratoria, logistiek en  kritieke infrastructuur.

Palm-ID Pro - Recogtech

Duidelijke LED feedback

Hoog beveiligingsniveau

Compatible

Eenvoudig te installeren

Versterk uw beveiliging met de Palm-ID Pro, een hoogwaardige biometrische innovatie gebaseerd op handpalm aderpatroon herkenning. Deze geavanceerde oplossing is met name ontworpen voor bedrijven en overheidsinstellingen met meerdere toegangspunten en gebruikers. Om een volledige integratie met alle grote merken mogelijk te maken, is er een SIC (Serial Interface Converter) van deister geïntegreerd, waardoor communicatie met alle gangbare toegangscontrolesystemen mogelijk is. De Palm-ID Pro biedt meerdere outputs, waaronder I/O, Wiegand en OSDP signalen.

In combinatie met een toegangscontrolesysteem kunt u ook specifieke autorisaties toewijzen aan aangewezen personen. Stel bijvoorbeeld in dat de technicus voor onderhoud toegang heeft tot specifieke ruimtes, maar alleen gedurende bepaalde dagen van de week. De volledige database en software bevinden zich binnen de controller waardoor er geen noodzaak is voor software- of database-installaties op uw bestaande netwerk. Configureer het systeem moeiteloos met de meegeleverde webservice, waarmee u gebruiksgemak en controle in één pakket krijgt.

Brochure Palm-ID Pro - Recogtech
Palm-ID Pro - Recogtech
Palm-ID Pro - Recogtech
Palm-ID Pro - Recogtech
Palm-ID Pro - Recogtech

Palm-ID Pro onderdelen

De Palm-ID Pro bestaat uit drie onderdelen: een handpalmscanner, een controller en een SIC.

De handpalmscanner biedt individuele gebruikers toegang tot ruimtes of data waarvoor zij autorisatie hebben. De scanner registreert het aderpatroon van de aangeboden handpalm die als template naar de controller wordt doorgestuurd.

De controller bevat de database waarin de geautoriseerde personen en hun unieke biometrische kenmerken zijn opgeslagen. De controller vergelijkt het aderpatroon van elke gescande handpalm real-time met de versleutelde gegevens in de database.

De SIC ontvangt via RS485 een signaal vanuit de Recogtech controller. Vervolgens communiceert de SIC op basis van een vooraf geprogrammeerd protocol (Wiegand of OSDP) met uw toegangscontrolesysteem dat uw deur controller aanstuurt.

Palm-ID Pro accessoires

Er zijn voor de Palm-ID Pro diverse accessoires beschikbaar. Er is o.a. een Palm-ID Pro registratie-kit. Dit tafelmodel is gemakkelijk te transporteren en u kunt dus op meerdere locaties personen registreren. U legt éénmalig het aderpatroon in de handpalm van de gebruiker vast. Het patroon wordt niet als image opgeslagen maar direct gecodeerd en digitaal opgeslagen als een geregistreerd sjabloon.

Installatie en implementatie

De installatie en implementatie van de Palm-ID Pro wordt uitgevoerd door erkende system integrators en installateurs met de juiste kennis van toegangscontrolesystemen en beveiliging. Wilt u meer informatie of een vaste installateur worden, neem dan contact met ons op.

Palm-ID Pro - Recogtech

Recente artikelen

Superuser-functionaliteit biometrische technologie

Superuser-functionaliteit biometrische technologie

Vanwege de explosieve groei van cybercrime neemt de behoefte aan hogere beveiligingsniveaus de komende jaren enorm toe en dan in het bijzonder de biometrische beveiligingsoplossingen op basis van aderpatroonherkenning.* Ironisch genoeg kan de implementatie daarvan...

Biometrische toegangscontrole en privacy: wat zegt de AVG?

Biometrische toegangscontrole en privacy: wat zegt de AVG?

Sinds 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht en dat is niet onopgemerkt gebleven. Veel organisaties worstelen nog steeds met de interpretatie ervan. Ook op ons eigen vakgebied, biometrische toegangscontrole, heeft de AVG de nodige impact....

FAR en FRR: beveiligingsniveau versus gebruiksgemak

FAR en FRR: beveiligingsniveau versus gebruiksgemak

FAR en FRR. Wie de prestaties van biometrische beveiligingssystemen wil beoordelen of vergelijken, komt niet om deze termen heen. In dit artikel leggen we uit wat FAR en FRR inhouden, hoe ze elkaar beïnvloeden en welke gevolgen ze hebben voor beveiligingsniveau en...