Accessoires.

Accessoires - Wandhouder Recogtech

Opbouwunit (vlak en schuin)

De Palm-ID wordt standaard geleverd als inbouwunit. Is er geen mogelijkheid voor inbouw? Dan kunt u de scanner met deze opbouwunit op een fraaie manier op de wand monteren. De opbouwunit is verkrijgbaar in een vlakke versie en in een schuine versie, mocht u de scanner wat lager willen plaatsen. De belangrijkste onderdelen uit de Palm-ID zijn op aanvraag ook los te verkrijgen. Wij bieden pakketten om garantie, support en updates te verlengen maar het is ook mogelijk om een volledige serviceovereenkomst af te sluiten. 

Geschikt voor:
  – Palm-ID
  – Palm-ID Pro

Accessoires - Kaartprogrammeerstation - Recogtech

Kaart programmeerstation

Dit apparaat gebruikt u in combinatie met een PC en bijgeleverde programmeersoftware om de biometrische toepassing en de benodigde sleutels op de gebruikerskaart te schrijven. Vervolgens kunnen de templates op de kaart worden geregistreerd.

Geschikt voor:
  – Palm-ID Card

Accessoires - Palm-ID Card - Recogtech

Registratiekits

Om het aderpatroon van nieuwe gebruikers in te lezen en vast te leggen is er voor iedere variant een aparte registratiekit beschikbaar. De Palm-ID Card registratie kit werkt volledig standalone in combinatie met de programmeerkaarten. De Palm-ID en Palm-ID Pro registratiekit sluit u aan op uw computer of laptop. Met de bijgeleverde webservice kunt u vervolgens personen registreren en het systeem configureren. De registratiekits staan zeer stabiel en zijn makkelijk te transporteren; u kunt dus eenvoudig op meerdere locaties uw personeel registreren.

Geschikt voor:
– Palm-ID
– Palm-ID Pro
– Palm-ID Card

Programmeer kaarten - Palm-ID Card - Recogtech

Programmeerkaarten

Met de bijgeleverde master, learn en delete programmeerkaarten van de Palm ID Card kunt u het systeem configureren en eenvoudig personen registreren; de handpalm (template) wordt met behulp van de learn card op de gebruikerskaart geschreven. Met de delete kaart verwijdert u het versleutelde beeld (template) van de kaart. De master card wordt alleen gebruikt om het systeem te resetten indien u bijvoorbeeld sleutelwijzigingen wilt implementeren of een nieuwe learn en delete card wilt maken.

Geschikt voor:
  – Palm-ID Card

Garantie, support en updates

Wij bieden pakketten om garantie, support en updates te verlengen maar het is ook mogelijk om een volledige serviceovereenkomst af te sluiten.

Accessoires - Recogtech