Logistiek.

In de logistiek, met steeds grotere magazijnen, worden vaak sleutels, pasjes of pincodes gebruikt voor toegang. Maar wie is de persoon in het bezit van deze toegangsmiddelen? Met de Palm-ID Pro kunt u er zeker van zijn dat alleen geregistreerde personen toegang krijgen. Ongeautoriseerde toegang wordt verleden tijd. Of het nu gaat om (magazijn) medewerkers of chauffeurs, de Palm-ID Pro verzekert dat alleen geautoriseerde personen binnenkomen.

Deze verbeterde beveiliging is van steeds groter belang bij chauffeurs. In de logistiek wordt vaak gebruik gemaakt van “charters”: de pasjes worden uitgeleend en u weet niet meer zeker wie er op uw terrein komt, met alle gevolgen van dien. Met de Palm-ID Pro behoort twijfel over de identiteit tot het verleden. Zodra iemand geregistreerd is, zijn er geen vragen meer. Uw faciliteiten zijn veilig en u heeft volledige controle over wie er toegang krijgt.

Recogtech - Oplossingen voor de logistieke sector

“In het verleden zagen we situaties waarin pasjes van anderen werden gebruikt in ons sorteercentrum, wat ons systeem misleidde over de aanwezigheid van personen. Dit werd zelfs als alibi bij de politie gebruikt. Met de Palm-ID Pro behoort dit tot het verleden. Nu hebben we een onbetwistbare manier om precies te weten wie er binnenkomt. Een revolutie in nauwkeurige beveiliging die vertrouwen en integriteit herstelt.”

Dé oplossing voor logistiek

Met Palm-ID Pro van Recogtech kunt u zich volledig richten op uw logistieke operaties terwijl u weet dat uw beveiliging waterdicht is. Onze geavanceerde aderpatroonherkenning zorgt voor een efficiënte en betrouwbare toegangscontrole terwijl u ongeautoriseerde toegang voorkomt. Kies voor een slimmer en veiliger toegangsbeheer met Palm-ID Pro voor uw terreinen, kantoren en magazijn.

Palm ID Pro - De oplossing voor de logistieke sector