Defensie.

Versterk de beveiliging met de Palm-ID Pro. In de defensiesector, waar veiligheid en nauwkeurigheid van cruciaal belang zijn, biedt de Palm-ID Pro een geavanceerde oplossing voor het beheer van toegang en identiteit, vooral wanneer dit wordt gecombineerd met de defensiepas.

Binnen de defensieomgeving is het waarborgen van beveiligde toegang tot locaties zoals kazernes, wapen- en munitiedepots essentieel. Traditionele methoden zoals pasjes en pincodes hebben hun beperkingen, maar met de Palm-ID Pro is men verzekerd van de identiteit van de personen die toegang hebben.

“Door een zorgwekkende gebeurtenis waren wij genoodzaakt ons veiligheidsniveau maximaal te verhogen. De Veiligheidspas en de Palm-ID Pro vormen een krachtige combinatie die onze beveiliging onwrikbaar maakt. We identificeren accuraat wie toegang krijgt, en nu behoren gebeurtenissen zoals wapendiefstal door het stelen van een pas, tot het verleden.”

Dé oplossing voor defensie

Dankzij de Palm-ID Pro worden veiligheid en efficiëntie naadloos geïntegreerd in de defensiesector. Ons systeem elimineert twijfel en onzekerheid, en biedt een veiligheid die van onschatbare waarde is in situaties waar elke seconde telt. Met de Palm-ID Pro in combinatie met de defensiepas worden beveiliging en identiteitsverificatie naar een nieuw niveau gebracht.

Palm ID Pro - Recogtech