Kritieke infrastructuur.

Beveilig A-locaties met maximale beveiliging: introduceer de Palm-ID Card. In een omgeving met een hoog risico, waar beveiliging tegen terrorisme en andere bedreigingen van het grootste belang is, biedt de Palm-ID Card een ongeëvenaarde oplossing voor toegangsbeheer.

Op A-locaties is de behoefte aan beveiliging absoluut niet te negeren. Traditionele toegangsmethoden kunnen vatbaar zijn voor externe aanvallen. Met de Palm-ID Card kunt u vertrouwen op een uiterst veilig en autonoom beveiligingssysteem. Elke Palm-ID Card vergelijkt de versleutelde template van het aderpatroon die op de kaart is opgeslagen met de aangeboden hand. Hierdoor is er geen enkele netwerkverbinding nodig voor identificatie en verificatie, wat het risico van ongeautoriseerde toegang tot A-locaties minimaliseert.

Recogtech - Oplossingen voor de kritieke infrastructuur

“In de wereld van kritieke infrastructuur, waar zogenaamde A-locaties van cruciaal belang zijn, volstaat één enkele fout om rampzalige gevolgen te hebben. Daarom maken wij gebruik van de Palm-ID Card als vast onderdeel binnen ons beveiligingsbeleid want in deze context is perfectie de enige standaard die telt.”

Dé oplossing voor kritieke infrastructuur

Met de Palm-ID Card zet u een stap voorwaarts in de beveiliging van A-locaties. Dit geavanceerde systeem biedt een autonome en hoogwaardige beveiligingsoplossing die specifiek is ontworpen om de unieke uitdagingen van risicovolle omgevingen aan te pakken. Kies voor een beveiligingsoplossing die de hoogste bescherming biedt en de veiligheid van A-locaties op het hoogste niveau houdt, zelfs in omstandigheden waar terroristische dreigingen heersen.

Palm-ID Card - de oplossing voor de kritieke infrastructuur